Egyéb nyomdai munkák

 

Boríték

 

Elegáns megoldást, egységes megjelenést és pozitív benyomást kelt partnereiben, ügyfeleiben, ha vállalkozása színvonalas cégarculattal lép a piacra. Igényesen megtervezett és kivitelezett céges borítékjával mindezt könnyen elérheti. Forduljon hozzánk bizalommal cégarculat, logó, boríték szerkesztéssel, kivitelezéssel kapcsolatban.

Boríték nyomtatás azonnal! Egyedi grafikájú borítékok szerkesztését már nettó 4000 Ft/óra áron vállaljuk. Hozza el saját anyagát, és mi örömmel kinyomjuk céges borítékját nyomdánkban.
Anyagleadás: direkt színnyomás esetén vektoros formátumban (cdr, ai, pdf), ellenkező esetben szerkesztési felárat számolunk. Négyszín color nyomás esetén tiff, pdf, psd, jpg formátum szükséges, megfelelő méretben, 300 dpi felbontással.
Oki_c8600

boritek

Az árajánlat 80 grammos, fehér ofszet papírra készült, kifutó nélkül.

A boríték nyomtatási áraink nyomtatás + a boríték árából épülnek fel!
Ha nincs kész grafikai anyaga, megtervezzük Önnek.

A Word-ben és egyéb Office programokban készült boríték terveket minden esetben át kell szerkesztenünk. Ha kifutó grafikát alkalmaz, 5 mm-rel túl kell futtatni a vágási széltől az adott részletet. Kifutó grafikát csak az ofszet technológiával készülő borítékoknál tudunk alkalmazni. Digitális nyomtatással készülő borítékoknál csak a szélétől 3 mm-re tudunk grafikát felhelyezni, kijjebb már ne helyezzen el fontos információkat.

Ajánlott papír: 80 grammos, fehér, ofszet
Elkészítési határidő: 2-4 munkanap

 

Levélpapír

Elegáns megoldást, egységes megjelenést és pozitív benyomást kelt partnereiben, ügyfeleiben, ha vállalkozása színvonalas cégarculattal lép a piacra. Igényesen megtervezett és kivitelezett céges levélpapírjával mindezt könnyen elérheti. Forduljon hozzánk bizalommal cégarculat, logó, levélpapír szerkesztéssel, kivitelezéssel kapcsolatban.

Anyagleadás: direkt színnyomás esetén vektoros formátumban (cdr, ai, pdf), ellenkező esetben szerkesztési felárat számolunk. Négyszín color nyomás esetén tiff, pdf, psd, jpg formátum szükséges, megfelelő méretben (210x297 mm), 300 dpi felbontással.

A Word-ben és egyéb Office programokban készült levélpapír terveket minden esetben át kell szerkesztenünk.

A levélpapír szélétől befelé 3 mm-re már ne helyezzen el fontos információkat. Ha kifutó grafikát alkalmaz, 5 mm-rel túl kell futtatni a vágási széltől az adott részletet.

 

levelpapir

 

Ajánlott papír: 80 grammos, fehér, ofszet
Szerkesztési díj: nettó 4000 Ft/óra
Elkészítési határidő: 2-4 munkanap

 

Cd dvd

Nyomtassa és sokszorosítsa nálunk kis és nagy példányszámban CD/DVD-it. Expressz sebességgel, kiváló minőségben a legjobb áron. Többféle felületkezelési technológiából, és adatrögzítési módból választhat, természetesen a darabszám figyelembevételével. Nézze át a technológiákkal kapcsolatos információkat, melyik lenne a legmegfelelőbb az Ön számára.

epson_l800

 

dvd-nyomtatas

 

Meghívó

Vannak olyan események az életünkben, melyekre jó visszaemlékezni évekkel később is. Az ilyen alkalmakra készítetett, egyedileg megtervezett meghívókat, menü-, ültető- és értesítő-kártyákat biztosan megőrzik a családtagok. Egyre elterjedtebb az alkalomhoz színben, dizájnban, anyagban, mintában passzoló menü- és ültetőkártyák igénye, melyek remek dekorációként szolgálnak az alkalmi teríték mellett.

A színek, formák, anyagok, különleges papírok és kreatív kartonok variációja végtelen. Állunk rendelkezésére bármilyen ötlettel is fordul hozzánk. Egyedi tervezést és nyomtatást is vállalunk. Meghívó alappapír: 160g-os fehér Color Copy karton.

További lehetőségek: Színes, kreatív karton, pausz, és egyéb megoldások. Minták, papírtípusok és grafikák megtekinthetők személyesen.

Elkészítési határidő: 2-3 munkanap. Sürgős esetben tervezze meg meghívóját grafikusainkkal együttműködve személyesen.

 

meghivo

 

Öntapadós címke

Az öntapadós etikett címkék, vonalkódok, termékismertető mutációk a csomagolások elengedhetetlen részei, melyeket szabályoknak megfelelően köteles a forgalmazó feltüntetni egy adott terméken. A címkék a csomagolások méretétől, alakjától és anyagától függően, többféle módon kerülnek legyártásra. Figyelembe kell venni azt is, hogy a termék csomagolását milyen külső környezeti hatások érik (napfény, nedvesség, por). Mindezek miatt a különböző alapanyagokra különféle technológiával, eltérő méretben és formában gyártunk öntapadós címkéket.

Lehetőség van sorszámozásra, egyedi vonalkód generálásra, és termékismertető mutációk készítésére is. Az öntapadós címke alapesetben, - nem víztaszító és nem napfényálló a felülete - A/4-es laponként számítandó. Az egy lapra felrendezhető címke száma függ a címkék nagyságától. Alapárainkkal kapcsolatban tájékozódjon lenti ártáblázatunkból.

 

ontapados-cimke

 

Alappapír: fehér, öntapadós papír, felülete matt vagy fényes.

Egyéb alapanyagok: öntapadós vinil (fényes, matt, fehér vagy víztiszta), színes dekorfóliák (1+0 nyomtatással).

Elkészítési határidő: digitális technológia esetén 1 munkanap.

 

Oce-2110

Szórólap

Kis és nagy vállalkozások régóta jól bevált és közkedvelt reklámeszköze a szórólap. De ahhoz, hogy egy szórólap valóban reklámozzon és információt közöljön, nem mindegy, hogy a tartalom hogyan van elrendezve és mi a mondanivalója. Mennyiségtől függően ofszet vagy digitális technológiával bármilyen méretű, félbe hajtott, leporellós és egyéb szóróanyagok kivitelezését megoldjuk. Mennyiségtől függő kedvezményeinkkel szeretnénk még inkább verseny képesek lenni, igyekszünk a legjobb árakat biztosítani partnereinknek.

Anyagleadás: direkt színnyomás esetén vektoros formátumban (cdr, ai, pdf), ellenkező esetben szerkesztési felárat számolunk. Négyszín color nyomás esetén tiff, pdf, psd, jpg formátum szükséges, megfelelő méretben, 300 dpi felbontással. A Word-ben és egyéb Office programokban készült szórólap terveket minden esetben át kell szerkesztenünk. A szórólap szélétől befelé 3 mm-re már ne helyezzen el fontos információkat. Ha kifutó grafikát alkalmaz, 5 mm-rel túl kell futtatni a vágási széltől az adott részletet.

Kérjen Árajánlatot!
Név *
Kérem adja meg a nevét!
Email cím *
Kérem, érvényes email címet adjon meg!
Telefon *
Kérem adja meg a telefonszámát!
Üzenet *
Kérem, adja meg az üzenetet!
Ellenőrző kód *

Kérem írja be a képen látható fekete betűket.