Névjegyek

 

Névjegykészítés 6,4-Ft-tól

 

A fenti listaárak normál 250 g-os papírra nyomtatott, 90x50 mm-es méretű, digitális technológiával készülő névjegykártyák gyártására vonatkoznak, mely nem tartalmaz felületnemesítést. A névjegykártyán végrehajtott plusz műveletekért kérjen egyedi árajánlatot.

"Mutasd meg a névjegyedet, megmondom, ki vagy!"

Csináltasson egyedi névjegykártyát akár pár órás határidővel! Névjegykártya 50 példányszámtól 250 g-os matt műnyomó papírra, valamint többféle kreatív kartonra is. Nyomdánkban vállalunk egyedi névjegykártya-tervezést, névjegy minta alapján történő nyomdai előkészítést, illetve a hozott nyomdakész anyagból történő, azonnali direkt névjegynyomtatást.

Névjegykártya tasaklaminálás (matt vagy fényes): + 28 Ft/db Már kis példányszámtól figyelemfelkeltő megoldásként kínáljuk önnek hűtőmágnes névjegyeinket. 

Anyagleadás névjegykártyához: A legjobb minőséget a vektoros formátum biztosítja (cdr, ai, pdf), de akár tiff, psd, jpg formátumból is tudunk dolgozni, megfelelő méretben (90x50 mm), 300 dpi felbontással.

A Word-ben és egyéb Office programokban készült névjegykártya terveket minden esetben át kell szerkesztenünk. A névjegy-kártya szélétől befelé 3 mm-re már ne helyezzen el fontos információkat. Ha kifutó grafikát alkalmaz, 5 mm-rel túl kell futtatni a vágási széltől az adott részletet.

 

 

                                                        konica

 

 

                                       nevjegy

 

 

                                                                                      warrior_22880          

 

             

                                                                   papir

 

 

Hogyan veheti át a terméket?

 

Személyes átvétel

Telephelyünkön (8660 Tab, Béke u. 2/a.) munkanapokon 8 és 16 óra között. A névjegyek elkészültekor egy automatikus levél érkezik a megadott post fiókjába, hogy a munkája elkészült.

Postai küldeményként, előre utalással

Házhozszállítás díjmentesen ajánlott elsőbbségi postaküldeményként Magyarországon ( 1-2 napon átfutási idő ). Előreutalás után a házhozszállítás díjmentes. Az előreutaláshoz a díjbekérőt munkatársaink a megrendelés leadása után küldik meg.

Utánvétes házhozszállítás Magyarországon

Mennyiségtől függően elsőbbségi ajánlott postaküldeményként sürgőséggel vagy a Magyar Posta Logisztika közreműködésével továbbítjuk a névjegykártyákat. Ennek díja br. 1750,- Ft! (Mind két esetben 1-2 napos átfutás az általános.)

Kérjen Árajánlatot!
Név *
Kérem adja meg a nevét!
Email cím *
Kérem, érvényes email címet adjon meg!
Telefon *
Kérem adja meg a telefonszámát!
Üzenet *
Kérem, adja meg az üzenetet!
Ellenőrző kód *

Kérem írja be a képen látható fekete betűket.